Priser og udmærkelser

Nordea har modtaget en række priser og udmærkelser de sidste år. Læs mere på de følgende sider.

November

Nordea bedst i Europa til at investere ansvarligt

Det internationale tidsskrift Capital Finance International (CFI) har tildelt Nordea prisen for at have den bedste investeringsproces i Europa, der tager højde for miljø-, samfunds- og ledelsesmæssige forhold (såkaldte ESG-aspekter: environmental, social and governance).

Oktober

Nordea kåret til bedste Private Bank i Norden, Finland og Norge

Nordea Private Banking modtog flere priser ved begivenheden PWM Global Private Banking Ceremony i Geneve 29. oktober 2014. Ved begivenheden blev Nordea kåret til bedste Private Bank i Norden, Finland og Norge. I Danmark blev Nordea Private Banking hædret med titlen ”Highly commended”. Det er første gang, Nordea deltager i konkurrencen.


September

Nordea er blandt de sikreste banker i verden ifølge Global Finance.

Finanstidsskriftet Global Finance har offentliggjort sin årlige liste over de 50 sikreste banker i verden. Listen sammensættes efter en omhyggelig vurdering af verdens 500 største bankers langfristede kreditratings fra Moody’s, Standard & Poor’s og Fitch og hver banks samlede aktiver, og her kom Nordea ind på en 21. plads. Med sin placering er Nordea også den sikreste bank i Norden.


Marts

Nordea bedste bank i Norden

Nordea blev for andet år i træk kåret som vinder i kategorien bedste bank i Norden. Nordea i Finland, Danmark, Estland og Letland blev også kåret til bedste bank i deres respektive lande.


Februar

Nordea kåret som den bedste inden for private banking

Det internationale finansmagasin Euromoney kårer i en undersøgelse Nordea som den bedste inden for private banking i Norden og Baltikum. Det er sjette år i træk.

Mest værdifulde brand i Norden

I Brand Finances årlige rangliste over 500 banker kommer Nordea ind på førstepladsen i Norden. På den globale topliste rykker Nordea to pladser frem og ligger nu nummer 32.

Bedste arrangør af syndikerede lån i Norden

Det internationale finansmagasin EuroWeek kårer for tredje gang i træk Nordea som den bedste arrangør af syndikerede lån i Norden baseret på en afstemning blandt markedsdeltagere.

Bedste bank til cash management i Norden

Nordea kåres til bedste bank til cash management i 2013 i Norden af Treasury Management International, et internationalt finansmagasin.


Januar

Bedste trade finance-bank i Norden i 2014

Nordea er kåret til bedste trade finance-bank i Norden i 2014 af Global Finance, et internationalt finanstidsskrift rettet mod topledere i 163 lande verden over.

Bedste tilgang til ansvarlige investeringer i Europa