Valutahandel i CNH gjennom Nordea

Nordea tilbyr valutahandel i den kinesiske valutaen renminbi, CNH.

 

Nordea er blant de første internasjonale bankene som tilbyr valutahandel i CNH. Dette gjør vi for å gi kundene våre best mulig tilgang til handel av finansielle produkter i nye ”emerging-markets” land og valutaer.

Renminbi har blitt godt mottatt etter introduksjonen i slutten av 2010. Kina er en av verdens ledende eksportører, med et stort overskudd på handelsbalansen. Landet har fortsatt strenge reguleringer når det gjelder den nasjonale renminbi, CNY. Valutaen CNH, med oppgjør i Hong Kong, har åpnet nye muligheter til å håndtere eksponeringen mot det kinesiske valutamarkedet.

Kunder som handler med Kina eller nærliggende markeder, vil oppnå mange fordeler med at vi nå kan tilby valutahandel i CNH.

Nordea tilbyr alle typer valutatransaksjoner i CNH, både elektronisk og over telefon. Dette, kombinert med at vi kan tilby oppgjør CNY for kunder som oppfyller rapporteringskravene, gjør oss til en av de ledende bankene for handel i renminbi.

Finn ut hvordan vårt nye tilbud kan gi deg konkurransefortrinn.

  • Kontakt din rådgiver i Nordea for informasjon om våre tjenester i valutaen CNH.
  • Hvis du ønsker å handle CNH elektronisk kan du kontakte e-Markets direkte på telefon 22487905, eller på mail e-markets.no@nordea.no.
Nordeas økonomer har tro på videre styrkelse av CNH

Les merÅpnes i nytt vindu (kun tilgjengelig på engelsk)