Kunderådgiver til Skadeafdeling

Har du lyst til at give top-klasse kundeservice, hver dag, til men-nesker, som virkelig har brug for din hjælp?  
 
Lige nu søger vi en erfaren og empatisk kunderådgiver til vores Skadeafdeling, der er en del af Kundeservice, i Nordea Liv & Pension.  
 
I Skadeafdelingen vurderer vi kunders ansøgning om præmiefritagelse, udbetaling ved nedsat erhvervsevne og invalidesum samt udbetaling ved kritisk sygdom.  
 

Om jobbet

 
 
Du bliver en del af et team på 20 kolleger, som dagligt sikrer, at vores kunder får den bedste rådgivning og service, når de får nedsat deres erhvervsevne eller får diagnosticeret en kritisk sygdom.  
 
Du får et spændende og udfordrende arbejde, hvor du dagligt har telefonisk eller skriftlig kontakt til kunder, som har brug for din hjælp. Det er hér, du er med til at gøre en rigtig stor forskel for kunden.  
 
Dit arbejde vil primært bestå i at vurdere om der kan ske udbetaling fra forsikringen på baggrund af oplysninger fra kunder, det offentlige og læger. Dette sker i samarbejde med lægekonsulenter og kolleger.  
 
Vi lægger vægt på, at du formår at sætte dig i kundens sted og leverer høj kvalitet i din rådgivning, så du sikrer, at kundens ønsker bliver opfyldt.  
 
Du bliver en del af en spændende og travl afdeling, hvor vi lægger vægt på professionalisme, effektivitet, kvalitet og et godt samarbejde. Vi har en uformel omgangstone og et godt humør.  
 

Dine kvalifikationer

 
Det er en fordel, hvis du har erfaring indenfor forsikrings- og pensionsområdet. Men vi hører også gerne fra dig, hvis du har sundhedsfaglig viden eller erfaring med sagsbehandling eventuelt inden for Liv & Pension. Det forudsættes, at du som person er robust, empatisk og kan lide at tale med mennesker.  
 
Vi ser gerne, at du har erfaring, der giver dig mulighed for at yde en rådgivning der er seriøs, kompetent og som falder dig helt naturligt.  
 
Du er kvalitetsbevidst omkring dit arbejde og er åben, udadvendt og fleksibel. Du har et talent for hele tiden at se muligheder og kan lide at forbedre din egen præstation. Du er god til at have overblik og struktur på dine opgaver, selvom der er travlt. Du er optimistisk og har et positivt sind.  
 
Ydermere ønskes en kandidat, som formår at:  
  • Strukturere og planlægge egen hverdag  
  • Sætter kvalitet i højsædet  
  • Har sans for detaljen uden at dvæle ved den  
  • Er teamplayer og en god og konstruktiv kollega  
 

Yderligere information og ansøgning

 
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Thomas Hjort Lykke på thomas.lykke@nordea.dk.  
 
Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest den 25. august 2017.  
 
Nordea Liv & Pension er et af Danmarks største livs- og pensionsforsikringsselskaber. Vi er ca. 475 medarbejdere, der hver dag arbejder for at skabe en forretning, der er værd at eje. Det er vores vision at være Danmarks mest succesfulde pensionsselskab. Læs mere om os på www.nordealivogpension.dk