Bankrådgiver Erhverv, København

Vi søger flere engagerede og ambitiøse rådgivere til Erhverv + Privat København, som ønsker at arbejde med attraktive erhvervsdrivende kunder, samtidig med at der også er mulighed for, at udvikle sig indenfor erhvervsområdet.  
 
Du vil blive en del af Nordeas stærke erhvervsmiljø, Business Banking København, som består af 2 Erhverv + Privat filialer, 2 Erhvervsfilialer, vores internationale enhed, samt vores Erhvervssupportgruppe.
 

Om jobbet

Som Bankrådgiver Erhverv i København bliver du en del af et team med super kompetente rådgivere. Du får mulighed for at prøve dig af i et udfordrende kundesegment, hvor ikke to kunder er ens, og hvor du skal arbejde med en større kompleksitet i de enkelte kundesager.  
 
Med henblik på at opfylde bankens – og vores - ambition om at blive nr. 1 på kundetilfredshed, medarbejdertilfredshed og lønsomhed, overgik vi i juni 2017 til teambaseret rådgivning i E+P København.  
 
I jobbet er der fokus på kundernes behov og forventninger, kundetilfredshed, proaktivitet, nye kunder og ambitiøse mål. Vi forventer, at du prioriterer de rigtige møder, enten fysisk eller udnytter de nye digitale muligheder til gavn for kunderne, så de oplever vores professionalisme, tilgængelighed og effektivitet.  
 
Du vil sammen med teamet være ansvarlig for risikostyring af porteføljerne gennem et solidt kredithåndværk, og du kan skabe tilfredsstillende salgsresultater, som tager afsæt i kundernes behov.  
 
Du bliver en del af vores unikke kundekoncept Erhverv + Privat, hvor du skal håndtere kundens engagement på både privat- og erhvervssiden. Du skal yde rådgivning med udgangspunkt i kundens behov og planer for fremtiden og hjælpe kunden med at kombinere sin privat- og erhvervsøkonomi.  
 
I Business Banking i København er vi i alt ca. 50 medarbejdere, som arbejder med Erhverv + Privat, mellemstore virksomheder, samt internationale erhvervskunder. Ud af det samlede antal medarbejdere, er vi i vores 2 Erhverv + Privat afdelinger i alt ca. 15 medarbejdere, heraf 10 Bankrådgivere Erhverv. Vi er en del af Business Banking Sjælland, og er placeret centralt i København på Vesterbrogade.  
 
Vi tilbyder dig gode muligheder for personlig og faglig udvikling, som kan understøtte dine ambitioner om at udvikle dig til et job som erhvervsrådgiver, specialist eller leder på længere sigt.  
 
 

Dine kvalifikationer

Du har erfaring fra et job som bankrådgiver, bankrådgiver erhverv under uddannelse eller en anden tilsvarende jobfunktion. Det er ikke et krav, at du i forvejen har erfaring med erhvervsbetjening - det skal vi nok lære dig.  
 
Vi forventer, at du er engageret, arbejder struktureret og er målrettet i din adfærd. Du trives i et miljø, hvor vi stiller krav til din proaktivitet og til dine resultater. Du arbejder selvstændigt og tager ansvar for egen udvikling af personlige og faglige kompetencer.  
 
Du er stærk til at etablere relationer og har nemt ved at vække tillid blandt dine omgivelser. Du brænder for at arbejde med nye kunder, og du har fokus på at skabe gode kundeoplevelser hver gang,  
 
Endelig er du en holdspiller – både i forhold til dine kolleger i teamet, men også i forhold til alle øvrige filialer og enheder i Nordea.  
 
 

Yderligere information og ansøgning

Vil du høre mere om jobbet er du velkommen til at kontakte Erhvervsfilialdirektør Tobias C. Toftesgaard på tlf. 55 46 80 64 / 61 30 43 47 eller Erhvervsfilialdirektør Peter Englund, på tlf. 31 14 36 46.
 
Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest den 15. september 2017.