Private Banker, Ringsted

Nordea Private Banking i Ringsted søger en Private Banker, der kan yde investeringsrådgivning til kunder, der hovedsageligt investerer via investeringsfonde.
 

Om jobbet

Som investeringsrådgiver i Private Banking i Ringsted skal du skabe værdi for kunderne og Nordea ved at afstemme kundens forventninger til risikovillighed kontra afkast og dermed forsøge at optimere det langsigtede afkast for kunden.
 
Du skal gennem gode tillidsfulde relationer, kreativitet og begejstring øge forretningsomfanget med nuværende kunder og tiltrække nye lønsomme Private Banking kunder til glæde for hele Nordea.  
 
Din primære opgave bliver at sikre tætte og varige relationer til kunderne. Du rådgiver med udgangspunkt i kundens samlede formuestruktur, kundens behov og valg af risikoprofil.  
 
Det er afgørende, at du har evner og lyst til at dyrke relationer med både eksisterende og nye, potentielle kunder og yde rådgivning på højt niveau.  
 

Dine kvalifikationer

Som person er du udadvendt med et stort personligt drive for at nå dine mål. Du har lyst til at komme i dialog med bankens bedste kunder og har evnen og erfaringen til at udbygge dialogen, så der skabes langvarige kunderelationer og gode resultater.  
 
Du er god til at planlægge og arbejde struktureret i en hektisk dagligdag, hvor det forventes, at du er proaktiv, fleksibel og forandringsparat.  
 
Du har solid indsigt og erfaring med investeringsområdet og har tidligere bevist, at du kan levere gode resultater.  
 
For at overholde lovkravene for rådgivning om investeringer forventer vi, at du er rød certificeret, eller at du bliver det. Hvis du ikke allerede er det, vil du blive tilbudt et struktureret træningsforløb i forbindelse med certificeringen.  
 

Yderligere information og ansøgning

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Teamleder Bjarke Hesselholdt Larsen på 6120 6382 eller Afdelingsleder Henrik Sewerin på 2268 6440.
 
Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest den 23. oktober 2017.