Relationship Managers (senior) - Nordea Business Banking, Troms og Finnmark

Relationship Managers (senior) - Nordea Business Banking, Troms og Finnmark

Nordea har vekstambisjoner i Nord Norge og nå søker vi etter en til to (senior) kundeansvarlige som kan bidra til å realisere denne ambisjonen. Vi søker etter personer med en offensiv innstilling og gode relasjonsbyggende egenskaper. Du må trives med å jobbe aktivt mot nye kunder.

 

Business Banking Troms og Finnmark  består av 6 bedriftsrådgivere som forvalter bankens relasjon til eksisterende portefølje av store og mellomstore bedriftskunder i Troms og Finnmark. Sammen med ulike støtte- og spesialistmiljøer er vi ca 15 medarbeidere som betjener Nordeas bedriftskunder i Nord.

 

Vi ønsker å skape gode kundeopplevelser ved å tilby relevant rådgivning for kundene slik at det er enkelt å bruke Nordea. På denne måten bygger vi langsiktige kunderelasjoner og realiserer ambisjonen om lønnsom vekst. Dette er en mulighet for deg til å bli en del av Nordens største finanskonsern. Stillingen byr på gode utviklingsmuligheter.

 

Vi tilbyr følgende stilling

 

Du vil jobbe aktivt mot Nordeas bedriftskunder i regionen – både mot eksisterende og nye kunder. Evnen til å skape gode relasjoner, samt utvikle nye tillitsfulle relasjoner, vil være en viktig egenskap i denne rollen. Vårt mål er at kundeansvarlig skal være en naturlig strategisk diskusjonspartner for våre kunder.

 

Arbeidsoppgavene vil bestå av innsalg av hele Nordeas spekter av tjenester og produkter til nye kunder. Identifisere, kontakte og etablere relasjoner til nøkkelpersoner. Du vil få ansvar for å avtale og gjennomføre kundemøter, derigjennom å avdekke og analysere kundebehov, gjennomføre forhandlinger, analyse og kredittvurdering, tilbudsutarbeidelse og kundeimplementering.

Dine kvalifikasjoner

Du er kunde- og resultatorientert og en relasjonsbygger. Du er profesjonell, tillitsskapende og proaktiv. Du er analytisk og kommuniserer godt på både norsk og engelsk, så vel muntlig som skriftlig. Videre må du like å jobbe i team, ha gode samarbeidsevner og i perioder inneha stor arbeidskapasitet. Å vise eierskap til sine mål, samt ha en plan for å komme dit er en forutsetning. Du må like å jobbe mot nye kunderelasjoner hvor evnen til å oppnå kontakt og avtaler er nødvendige egenskaper.

 

Du må kunne identifisere deg med Nordeas verdier som er; «Ownership, Collaboration, Passion & Courage».

 

Du har høyere utdannelse på siviløkonom-/masternivå eller tilsvarende. Du har gjerne noen års yrkeserfaring, helst innenfor finans/kreditt og gjerne med erfaring fra salg og håndtering av finansiell risiko.

 

Vi er opptatt av at du skal utvikle deg videre hos oss og vil legge forholdene til rette for at du skal lykkes. Arbeidssted vil være Tromsø.

 

Del gjerne med ditt nettverk hvis du kjenner noen som passer til stillingen og som du tror vil trives hos oss. 

 


Neste steg

Send inn søknaden din senest 12/05/2021. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du kontakte Rita H. Staib - mail rita.staib@nordea.com  tlf +47 416 31 550

I Nordea vet vi at en inkluderende arbeidsplass er en bærekraftig arbeidsplass. Vi har sterk tro på at ulike bakgrunner, erfaringer, egenskaper og karaktertrekk bidrar til at vi betjener kundene våre og samfunnet på en bedre måte. Så vær deg selv!

About Nordea

We are the largest financial services group in the Nordic region and one of the biggest banks in Europe. Our employees add value to our customers and society by sharing a wide range of competencies within finance, tech, business, risk and compliance. Read more about us at nordea.com

About Nordea

We are the largest financial services group in the Nordic region and one of the biggest banks in Europe. Our employees add value to our customers and society by sharing a wide range of competencies within finance, tech, business, risk and compliance. Read more about us at nordea.com