Privatrådgivare under utbildning, Malmö

Privatrådgivare under utbildning, Malmö


Job ID: 186 
Job Country: Sweden 
Job City: Malmö 

 

Till Malmö söker vi nu dig som vill vara med och bidra till våra privatkunders framtidsplaner genom förstklassig rådgivning. När våra kunder strävar efter att nå sina mål och förverkliga sina drömmar, finns vi där för att erbjuda en relevant finansiell lösning.

 

Vi ser fram emot att träffa dig som trivs med att arbeta i team där vi hjälper varandra att nå framgång och skapa positiva kundupplevelser. Med din kunskap och din passion för att överträffa kundernas förväntningar bidrar du till att skapa framtidens relationsbank, där vi möter kunderna i nya kanaler, och på nya sätt - varhelst och närhelst det passar dem.Om tjänsten
 

Du kommer primärt att arbeta som Kundrådgivare vilket innebär att fysiskt möta kunder som har spontana ärenden under kontorets öppettider. Dessutom kommer du att utbildas till Privatrådgivare i samarbete med kontorschef Sara Bengtsson och hennes medarbetare på privatrådgivningskontoret. Båda kontoren ligger på samma våningsplan på Carlsgatan 6 i Malmö.

 

Dina fokusområden blir att:

 

  • Tillsammans med dina kollegor ansvara för att skapa hög tillgänglighet, tillit och kundnöjdhet genom att säkerställa att kunderna får hjälp direkt i den kanal som matchar deras individuella behov.
  • Aktivt arbeta tillsammans med ditt team för att attrahera nya kunder, samtidigt som du utvecklar relationer med befintliga kunder.
  • Med ett proaktivt arbetssätt fokusera på att upprätthålla och tillväxt i kundens tillgångar och uppnå affärsresultat.


Vem du är
 

Vi söker dig som har ett genuint intresse av vår affär och av att vinna kundernas förtroende och lojalitet.  

 

Du:

  • Har förmågan att sätta dig in i kundens situation, och har en naturlig fallenhet för att bygga relationer med både kunder och kollegor.
  • Stimuleras av att arbeta resultatinriktat, där du på ett skickligt sätt kopplar samman kundens behov med våra produkter och tjänster.
  • Arbetar aktivt med att utveckla dina egna kompetenser och dela kunskap med kollegor. 
  • Tar till dig ny teknik som du använder i det digitala mötet med kunden.

 

​Det är meriterande om du har en akademisk utbildning och är Swedsec-licensierad. Du har professionella kunskaper i engelska och svenska, i både tal och skrift.

 

Om det här låter som du, tveka inte att höra av dig!

Nästa steg
 

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 9 maj.

 

För mer information om tjänsten, är du välkommen att kontakta kontorschef Carl-Johan Möncke, carl-johan.moncke@nordea.se      

 

Vi tror att mångfald bidrar till att våra team uppnår bättre resultat. Därför strävar vi efter att skapa team med en mix av profiler med olika kön, i olika åldrar och med olika bakgrund och erfarenheter.


Endast för kandidater i Sverige -för facklig information, kontakta Finansförbundet på finansforbundet@nordea.com eller SACO på saconordea@nordea.com

About Nordea

We are the largest financial services group in the Nordic region and one of the biggest banks in Europe. Our employees add value to our customers and society by sharing a wide range of competencies within finance, tech, business, risk and compliance. Read more about us at nordea.com

About Nordea

We are the largest financial services group in the Nordic region and one of the biggest banks in Europe. Our employees add value to our customers and society by sharing a wide range of competencies within finance, tech, business, risk and compliance. Read more about us at nordea.com