Investeringsrådgiver, Private Banking, Ringsted

Vi leder efter en profil med et solidt kendskab til handel med værdipapirer, og som vil kunne håndtere en portefølje fyldt med aktive investeringskunder. Du får mulighed for at styre en hel portefølje af kunder, som ønsker jævnlig opfølgning på enkeltværdipapirer og investeringsforeninger. Dette indebærer også at vedligeholde porteføljen og derved være aktiv i arbejdet med at hente henvisninger på nye kundeemner.  
 
Verden er præget af forandring og konstant udvikling. Men uanset hvordan verden ser ud i morgen, så tilhører fremtiden vores kunder. De er omdrejningspunktet for alt, hvad vi foretager os.  
 
I Nordea kommer du til at arbejde tæt sammen med engagerede kollegaer i et travlt og spændende miljø, hvor du skal være med til at realisere vores kunders drømme og behov.  
 
Vores ambition er at være innovative, så vi kan tilbyde konkurrencedygtige løsninger – når som helst, hvor som helst. Du vil få masser af muligheder for at lære og udvikle dig, når du vælger en karriere hos os. Har du lyst til at gå forrest og bidrage med at skabe værdi for kunderne?  
 

Om jobbet

 
I Private Banking Ringsted vil vi være den foretrukne rådgiver for kunden, og vi går efter at levere Service Excellence på et højt niveau. Vores team tager sig af investering, formuerådgivning og bankrådgivning, fordelt på 3 forskellige rådgivningsfunktioner.  
 
Dine arbejdsopgaver:  
 
  • Håndtere en fuld portefølje af aktive kunder  
  • Levere Service Excellence  
  • Vedligeholde porteføljen  
Du kommer til at arbejde i et team kendetegnet ved højt humør, viljen til at hjælpe andre, og vindermentalitet.  
 

Dine kvalifikationer

 
Collaboration. Ownership. Passion. Courage. Det er vores fire kerneværdier, der hjælper os til at yde vores bedste og opnå vores fulde potentiale. Vi forventer at du har lyst at lære nye ting, lyst til at dele dine ideer, og at du har modet til at sige din mening, når du bliver udfordret.  
 
Din profil og baggrund:  
 
  • Høj faglighed og personligt drive  
  • Viden om værdipapirshandel og skattemæssige effekter  
  • Evner  at sætte kunden først og levere Service Excellence  
  • Vilje til at opfylde KPI i jobbet  
  • God til at finde nye kunder  
Lyder det som dig? I så fald ser vi frem til at høre fra dig.  
 

Yderligere information og ansøgning

 
www.nordea.com kan du læse mere om os, vores virksomhed og vores fokus på at integrere bæredygtighed i alt, hvad vi gør.
 
Send din ansøgning senest den 19. december 2018.  
 
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Lauge Frøslev på telefon 6120 6393. 
 
Kender du nogen der har de kvalifikationer vi søger? – del gerne jobbet med dit netværk!  
 
Til alle rekrutteringsfirmaer: Bemærk, at vi ikke modtager uopfordrede cv’er i forbindelse med vores stillingsopslag. Alle henvendelser i den forbindelse skal rettes til Talent Acquisition, der tager sig af alt vedrørende rekruttering.