Afdelingsleder, Private Banking, Aarhus

Afdelingsleder, Private Banking, Aarhus

Vi søger en erfaren profil, gerne med ledererfaring, som har mod på at stå i spidsen for et stærkt team i Private Banking i Aarhus. Her får du mulighed for både at løfte en stor opgave i forhold til at udvikle vores forretning og samtidig gøre dine lederevner gældende i et ambitiøst miljø.  
 
Verden er præget af forandring og konstant udvikling. Men uanset hvordan verden ser ud i morgen, tilhører fremtiden vores kunder. De er omdrejningspunktet for alt, hvad vi foretager os.  
 
I Nordea kommer du til at arbejde tæt sammen med engagerede kollegaer i et travlt og spændende miljø, hvor du skal være med til at realisere vores kunders drømme og behov.  
 
Vores ambition er at være innovative, så vi kan tilbyde konkurrencedygtige løsninger – når som helst, hvor som helst. Du vil få masser af muligheder for at lære og udvikle dig, når du vælger en karriere hos os. Har du lyst til at gå forrest og bidrage med at skabe værdi for vores kunder?  
 

Om jobbet

I Nordea Private Banking arbejder vi med formuende privatkunder og stræber altid efter at give den absolut bedste rådgivning til rådighed på markedet i Danmark.
 
Som afdelingsleder får du en vigtig opgave i arbejdet med at udvikle dine medarbejdere og sikre, at kompetencer og ressourcer bliver brugt mest optimalt. Du skal samtidig tage del i arbejdet med at bygge videre på en sund forretning, bl.a. ved at være aktiv i arbejdet med at tiltrække, og lande, nye kunder.  
 
Dine arbejdsopgaver:  
 
  • Daglig ledelse af et team med akkvisitionsfolk, formuerådgivere og en assistent  
  • Coaching af medarbejderne og medvirke til, at aftalte målsætninger nås  
  • Samarbejde med investeringsrådgivere og bankrådgivere  
  • Være ansigt udadtil og en central profil i arbejdet med både eksisterende og potentielle kunder, f.eks. til kundearrangementer  
Du kommer til at arbejde i Aarhus. Velkommen til et energisk team, hvor samarbejde, ambitiøse mål og teamspirit er i højsædet.  
 

Dine kvalifikationer

Collaboration. Ownership. Passion. Courage. Det er vores fire kerneværdier, der hjælper os til at yde vores bedste og opnå vores fulde potentiale. Vi forventer, at du har lyst til at lære nye ting, lyst til at dele dine ideer, og at du har modet til at sige din mening, når du bliver udfordret.  
 
Du er talentfuld og ambitiøs og sætter klare mål for dig selv og dit team. Det falder dig naturligt at gå forrest og tage ansvar, og du er parat til at arbejde med forandringer.  
 
Din profil og baggrund:  
 
  • En solid, bankfaglig baggrund – gerne kombineret med erfaring inden for formuerådgivning og pension.  
  • Gerne et par års erfaring med ledelse  
  • Meget dygtig til at bygge netværk og relationer  
  • Højt drive og en smittende personlighed  
  • Initiativrig, men også god til at lytte til andres ideer  
  • Et godt kendskab til lokalområdet er en fordel  
Lyder det som dig? I så fald ser vi frem til at høre fra dig.  
 

Yderligere information og ansøgning

www.nordea.com kan du læse mere om os, vores virksomhed og vores fokus på at integrere bæredygtighed i alt, hvad vi gør.  
 
Når vi rekrutterer i Nordea, sikrer vi altid den bredest mulige kandidatrepræsentation og ansætter altid den bedst egende profil til jobbet. Vi tror på, at diversitet gør os stærkere.  
 
Send din ansøgning senest 21. febaruar 2019.  
 
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Flemming Sørensen på telefon 2384 0991.  
 
Kender du nogen der har de kvalifikationer vi søger? – del gerne jobbet med dit netværk!  
 
Til alle rekrutteringsfirmaer: Bemærk, at vi ikke modtager uopfordrede cv’er i forbindelse med vores stillingsopslag. Alle henvendelser i den forbindelse skal rettes til Talent Acquisition, der tager sig af alt vedrørende rekruttering.  
 
 

About Nordea

Nordea is the largest financial services group in the Nordic region and one of the biggest banks in Europe. We want to make a real difference - for our customers and for the communities in which we operate – by sharing our broad expertise and by offering digital and sustainable solutions, anywhere anytime.

About Nordea

Nordea is the largest financial services group in the Nordic region and one of the biggest banks in Europe. We want to make a real difference - for our customers and for the communities in which we operate – by sharing our broad expertise and by offering digital and sustainable solutions, anywhere anytime.