Bankrådgivere til København

Bankrådgivere til København

Nordea søger lige nu bankrådgivere til vores filialer i København

Har du et par års erfaring, og vil du arbejde med en attraktiv kundeportefølje i et moderne rådgivningsmiljø, så hører vi meget gerne fra dig.

Om jobbet

Vi har travlt i vores filialer i København og søger lige nu engagerede og kompetente bankrådgivere, som kan bidrage til udviklingen og sikre en fortsat høj kundetilfredshed ved at sammensætte de løsninger, der gør en forskel for kunderne.

Du motiveres af udfordringer og kan lide at have travlt. Du har et godt blik for, hvordan du skaber værdi for både kunden og forretningen, og du formår at behovsafdække med kunden i centrum. Du vil skulle prioritere kontakten til kunderne meget højt, og onlinemøder vil bl.a. være et centralt værktøj i din rådgivning.

Du vil få ansvar for egen attraktive kundeportefølje, som kan sammensættes, så den passer til dine kompetencer og interesser. Du kommer også til at være aktiv i arbejdet med at tiltrække nye kunder og dermed bidrage til filialens vækst.

Du vil blive en del af et stærkt team i et professionelt og moderne rådgivningsmiljø, hvor arbejdsglæde, udvikling og samarbejde er i højsædet. Vi lægger vægt på at hjælpe hinanden til at opnå gode resultater og har et højt aktivitetsniveau i filialerne, herunder et godt socialt miljø.

Læring og videreudvikling er også en vigtig del af vores arbejde. Derfor sørger vi for, at vores medarbejdere opretholder et solidt markeds- og produktkendskab og får omsat den teoretiske viden til praktisk erfaring.

Dine kvalifikationer

Du har en bankfaglig uddannelse og gerne et par års erfaring som bankrådgiver, kundemedarbejder el. lign. Du brænder for kundekontakt og sætter en ære i at levere service og rådgivning i særklasse.

Derudover er det vigtigt, at du:

  • Evner at etablere et tillidsfuldt og professionelt forhold til dine kunder
  • Trives i et travlt miljø og sætter ambitiøse mål
  • Vækker tillid blandt dine omgivelser
  • Tager ansvar for egen udvikling
  • Er kvalitetsbevidst og overholder dine aftaler
  • Er en god kollega

Yderligere information og ansøgning

Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte:

Nordea Vesterport:Filialdirektør Milad Barhagh, +45 6073 8384

Filialdirektør Torben Ridder +45 2090 2117

Filialdirektør Michel Adler +45 6166 6630

Viceregionsdirektør Lars Hartvigsen +45 4085 2229

Nordea Hellerup:Filialdirektør Bente Høyer-Hansen +45 5546 7790

Nordea Glostrup: Filialdirektør Mikkel Nygaard +45 6122 2723

Nordea Amager:Filialdirektør Peter Buhl - +45 5546 9098

Nordea Køge: Filialdirektør Anette Corfitzen +45 5546 6996

Nordea Vanløse: Filialdirektør Niclas Adegnika +45 5546 7773

Nordea Hvidovre: Filialdirektør Lene Boesgaard Weber - +45 5546 7510

About Nordea

We are the largest financial services group in the Nordic region and one of the biggest banks in Europe. Our employees add value to our customers and society by sharing a wide range of competencies within finance, tech, business, risk and compliance. Read more about us at nordea.com

About Nordea

We are the largest financial services group in the Nordic region and one of the biggest banks in Europe. Our employees add value to our customers and society by sharing a wide range of competencies within finance, tech, business, risk and compliance. Read more about us at nordea.com