Nordea presenterar rapporten för fjärde kvartalet och helåret 2018 onsdagen den 6 februari 2019

Business women
19-01-31 8:30 | Pressmeddelande

Rapporten publiceras cirka kl 07.30 EET (06.30 CET).

Konferenssamtal för media, investerare och analytiker                            

Tid: kl 09.00 EET (08.00 CET). Vd och koncernchef Casper von Koskull presenterar resultatet.

För att följa konferenssamtalet (som börjar kl 09.00 EET) och delta i den efterföljande frågestunden (som börjar omkring kl 09.30 EET), med Casper von Koskull, vd och koncernchef, Christopher Rees, Group CFO, och Rodney Alfvén, chef för investerarrelationer, vänligen använd länken till webbsändningen eller ring +44 333 300 0804 eller 08 566 426 51 eller +358 9 817 103 10 eller +45 35 44 55 77, kod 44582087# , senast kl 08.50 EET.

Efter konferenssamtalet läggs en indexerad uppspelning ut här. Det går också att höra en uppspelning fram till den 28 februari på tel +44 333 300 0819 eller 08 519 993 85 eller +358 9 817 105 15 eller

+45 82 33 31 90, kod 301275902#.

Presentation för analytiker och investerare i London den 8 februari 

Tid: 08.00 lokal tid 

Plats: J.P. Morgan, 60 Victoria Embankment, London EC4Y 0JP

Casper von Koskull, vd och koncernchef, och Rodney Alfvén, chef för investerarrelationer, deltar. Presentationen, inklusive frågestund, väntas vara cirka en timme.

För att delta, kontakta Carolina Brikho hos Nordea, mejladress moc.aedron@ohkirb.anilorac 

Rapporten publiceras i sin helhet på engelska och svenska. Ett pressmeddelande med ett sammandrag av resultatet publiceras på engelska, svenska, danska, finska och norska.

För ytterligare information:

Rodney Alfvén, chef för investerarrelationer, tel 072 235 0515

Afroditi Kellberg, presschef Sverige, tel 073 350 5599