Nordea presenterar resultatet för tredje kvartalet 2019 torsdagen den 24 oktober 2019

19-09-27 7:00 | Pressmeddelande

Delårsrapporten för tredje kvartalet 2019 publiceras cirka 07.30 EET (06.30 CET).

Webbsändning 
Tid: kl 09.00 EET (08.00 CET). Vd och koncernchef Frank Vang-Jensen presenterar resultatet. 

För att följa webbsändningen, använd länken till webbsändningen eller ring ett av följande nummer:
+44 333 300 0804, +46 8 566 426 51, +358 9 817 103 10, +45 35 44 55 77, kod 60475055#, senast kl 08.50 EET.  

Direkt efter webbsändningen hålls en frågestund för investerare och analytiker med Christopher Rees, Group CFO, och Rodney Alfvén, chef för investerarrelationer. Frågestunden börjar cirka kl 09.30 EET (08.30 CET).  

Efter konferenssamtalet läggs en indexerad uppspelning ut här. Det går också att höra en uppspelning fram till den 14 november 2019. Vänligen ring ett av följande nummer: +44 333 300 0819, +46 8 519 993 85, +358 9 817 105 15, +45 82 33 31 90, kod 301299823#.

Kapitalmarknadsdag i London den 25 oktober 2019
Tid: kl. 09.00 brittisk tid
Plats: Rosewood London, 252 High Holborn, WC1V 7EN, London 

Välkommen till Nordeas kapitalmarknadsdag där ledningen presenterar Nordeakoncernens strategiska inriktning och nya finansiella mål, inklusive vår kapital- och utdelningspolicy. Dessutom presenteras affärsområdenas strategiska agenda och finansiella mål. Presentationerna följs av en frågestund. 

Omkring kl. 12.30 serveras en lunchbuffé. 

Programmet webbsänds och presentationerna publiceras på www.nordea.com/ir. 

För att delta, kontakta Ruby Megran på Nordea via e-post: moc.aedron@nargem.ybur.

Delårsrapporten publiceras på engelska och svenska. Ett börsmeddelande med ett sammandrag av resultatet publiceras på engelska, svenska, danska, finska och norska.

För ytterligare information:
Rodney Alfvén, chef för investerarrelationer, +46 722 350 0515  
Afroditi Kellberg, chef för extern kommunikation Sverige, +46 73 350 5599 
  

Vi bygger starka och nära relationer genom vårt engagemang för våra kunder och samhället. När människor strävar efter att nå sina mål och förverkliga sina drömmar vill vi finnas där för att erbjuda relevanta finansiella lösningar. Vi är en av de största bankerna i Norden, mätt i börsvärde, med cirka 10 miljoner kunder. Nordeaaktien är noterad på börserna Nasdaq Helsingfors, Nasdaq Köpenhamn och Nasdaq Stockholm. Läs mer om oss på nordea.com.