Nordea presenterar rapporten för första kvartalet 2020 onsdagen den 29 april 2020

Nordea First-Quarter Results 2019
20-04-16 10:00 | Pressmeddelande

Rapporten publiceras cirka kl. 07.30 EET (06.30 CET).

Konferenssamtal
Tid: 09.00 EET (08.00 CET). Vd och koncernchef Frank Vang-Jensen presenterar resultatet, följt av en frågestund för investerare och analytiker med Frank Vang-Jensen, Christopher Rees, Group CFO, och Rodney Alfvén, chef för investerarrelationer.

För att följa konferenssamtalet, vänligen använd länken till samtalet eller ring ett av följande nummer:
+44 333 300 0804, +46 8 566 426 51, +358 9 817 103 10, +45 35 44 55 77, bekräftelsekod 51372356# senast kl. senast kl. 08.50 EET.

Efter konferenssamtalet läggs en indexerad inspelning ut här. Det går att lyssna på inspelningen till den 20 maj 2020 genom att ringa något av följande nummer: +44 333 300 0819, +46 8 519 993 85, +358 9 817 105 15, +45 82 33 31 90, bekräftelsekod 301320667#.

Rapporten publiceras i sin helhet på engelska och svenska. Ett börsmeddelande med ett sammandrag av resultatet publiceras på engelska, svenska, danska, finska och norska.

För ytterligare information:
Rodney Alfvén, chef för investerarrelationer, tel. +46 722 350 515
Afroditi Kellberg, chef för extern kommunikation Sverige, tel. +46 733 505 599


Vi bygger starka och nära relationer genom vårt engagemang för våra kunder och samhället. När människor strävar efter att nå sina mål och förverkliga sina drömmar vill vi finnas där för att erbjuda relevanta finansiella lösningar. Vi är den ledande banken i Norden. Nordeaaktien är noterad på börserna Nasdaq Helsingfors, Nasdaq Köpenhamn och Nasdaq Stockholm. Läs mer om oss på nordea.com.