Beklager...

Siden findes desværre ikke på dansk

Bliv på siden | Fortsæt til en relateret side på dansk

15-05-2023 14:41

Nordea Liv og Econa skal samarbeide om pensjon og sparing

Arbeidstakerorganisasjonen Econa og Nordea Liv er nå enige om en ny avtale om tjenester til Econas 29.000 medlemmer.
Nina Riibe og Hans-Erik Lind

Både Nordea Liv og Econa har sterke ambisjoner om å vokse, og denne avtalen gir både eksisterende og nye medlemmer av Econa et bredt tilbud innenfor pensjon og sparing med markedsledende betingelser. Avtalen går foreløpig over fire år.

– Dette blir et viktig samarbeid for oss i Nordea Liv. Vi gleder oss til å kunne ønske Econa-medlemmene velkommen til oss og å levere gode kundeopplevelser til dem, sier Hans-Erik Lind, administrende direktør i Nordea Liv.

Econa er en interesse- og arbeidstakerorganisasjon for siviløkonomer og masterutdannede innen  økonomisk-administrative fag.

Administrerende direktør i Econa, Nina Riibe, er godt fornyød med avtalen.
– Det er viktig for våre medlemmer at Econa kan tilby konkurransedyktige avtaler på bank og forsikring. Pensjon og sparing er en viktig del av dette for mange av våre medlemmer. Vi er derfor glade for at vi nå har fått på plass en avtale med Nordea Liv og gleder oss til videre samarbeid.

Og Nordea Liv er trygge på at Econas medlemmer vil bli fornøyde med tilbudet.

– Vi har lang erfaring med tilsvarende avtaler og vet hva som er viktig for medlemsorganisasjonene og kundene. Heldigitale løsninger og tilgjengelig rådgivning fra kunderådgivere om pensjon og sparing vet vi er viktig for mange, og derfor også en viktig del av denne avtalen, avslutter Lind.

Les mer om avtalen her på Econa.no og Nordealiv.no

Pensjon og sparing