18-04-2023 10:03

Nordea lanserer «Idéen om noe bedre»

Nordea feirer den nordiske idéen om at vi alltid ønsker å gjøre morgendagen litt bedre. «Idéen om noe bedre» lanseres med markedsføring og PR i de nordiske landene fra mars 2023.
Nordean uusi brändi

Markedsføringskampanjen introduserer et persongalleri der alle har sine unike historier, som viser rollen Nordea har spilt i Norden og i kundenes liv i over 200 år. Historiene handler om bærekraft, likestilling, gründervirksomhet og innovasjon.

– Nordeas verdier er dypt forankret i de åpne, progressive og samarbeidsorienterte samfunnene som Norden er kjent for. Selv navnet Nordea er satt sammen av ordene Nordic og idea. Den nye merkevarestrategien formidler den nordiske tenkemåten om å alltid ville drive verden fremover, og hvordan vi i Nordea lever opp til formålet vårt, som er å muliggjøre drømmer og ambisjoner til beste for fellesskapet, sier Ulrika Romantschuk, leder av Group Brand, Communication and Marketing.

«Idéen om noe bedre» vil være synlig i sosiale medier, på TV, på trykk og i digitale medier, samt på Nordeas egne kontorer og i Nordeas kanaler. Initiativet lanseres i alle de nordiske landene og i Estland og Polen i mars og april.

– Vi forteller historien vår ved å sette kunden i sentrum og feire innbyggerne i Norden. Det er en stolt feiring av den nordiske tilnærmingen til livet og tenkemåten som gjør oss unike, sier Ulrika Romantschuk.

For mer informasjon:

Ulrika Romantschuk, leder av Nordea Group Brand, Communication and Marketing, +358 10 416 8023

Se reklamefilmen her:

We wanted to show you a video but you cannot see it as you have not enabled cookies

Click here to update your consent
Pressemeldinger
Om oss